handel set-ups

Omdat mijn uren op vrijdag het voordeel van de latere ochtenduren, heb ik besloten om terug te gaan naar wat de handel in aandelen, zoals ik op maandag deed met stockpair.com . Ik besloot aan de stok met de handel alleen Apple (AAPL), zoals McDonalds (MCD) werd niets gunstig zijn voor de set-ups handel verstrekken. Ook, heb ik gekozen voor hun 10 optiesonline.com minuten expiries vandaag de dag in plaats van de 30-minuters als ik op maandag had gedaan.

Ik begon te kijken naar de grafiek van de opening bel en de markten onverwacht begon te tuimelen bijna over de hele linie voor een groot deel te wijten aan de geopolitieke strijd te komen in de vorm van potentiële door de VS geleide stakingen tegen zodanig Syrië. Als gevolg hiervan, putopties leek de beste inzet voor de dag, tenzij iets echt goede set up langs een prijsondersteuning.

De eerste test kwam op support 1 (489,72) op 10:00 EST. Echter, de prijs blies volledig door dat niveau en kwam een paar centen terugdeinzen voor het testen van ondersteuning 2 (487,74) slechts vijftien minuten later. Maar gelukkig voor het belang van het vinden van de handel set-ups, prijs begon het natrekken van een back-up te ondersteunen 1 http://www.optiesonline.com/iq-option/ en stuiterde op de 10:30 kandelaar. Ik heb in een put-optie op de re-touch van 489,72 op 10:35 kaars, de handel rond het draaipunt en de downtrend die waarschijnlijk om door te gaan voor ten minste de rest van de ochtend was te baseren. De handel sloot precies tien minuten later, door het winnen van 1,30.

Na deze handel, prijs gesloten hieronder ondersteuning 2 op de 10:50 kaars hoewel het wel achterhalen wat weer boven achteraf. Nadat de markt gesloten hieronder ondersteuning 2 aanzienlijk op 11:15 kaars, het niveau begon met acteren meer als een weerstand, die op de 11:20 kaars, voordat wicking en de vorming van een doji op 11:25. Met de downtrend, ondersteuning 2 draaipunt, en prijsactie alles ten gunste van een verhuizing naar de andere kant, ik dit verslag hier ging een put-optie op het aanraakscherm van de steun 2 op de 11:30 kaars. Ik zou zeggen dat dit was waarschijnlijk mijn favoriete set-up de hele week ongeacht of het uiteindelijk gewonnen of niet. Set-ups als deze gaat meer dan 80% van de tijd te winnen in mijn ervaring. Deze handel gewonnen door 0,71.

 

Ik bleef kijken AAPL tot 12:00 EST toen prijs was rond het niveau 486-487. In het algemeen zijn de meeste van de dagelijkse actie op een voorraad plaatsvindt vóór de lunchpauze bij de handel in volume begint afbouwen. Dat gezegd hebbende, kun je nog regelmatig een goede set-up te vinden gedurende de dag voordat de markt sluit. Als je kijkt naar de grafiek hieronder kunt u zien hoe goed de 488,40 en 486,66 prijsniveaus gehouden van net na 12:00 op de markt sluiten om 16:00. Een ton van de set-ups herhaaldelijk plaatsvonden tegen deze prijzen in de middaguren. Put opties op 488,40 weerstand in de middag staan een ton van de winnende trades zou hier hebben opgeleverd. Helaas, ik gewoon nooit echt de tijd hebben om te besteden aan ’s middags de Amerikaanse aandelenhandel uur, of zelfs ochtenduren voor die kwestie. Maar ik hou echt van de prijs actie in verband met de handel in aandelen en ik zou binaries vaker te nemen in de volgende als ik de uren tot mijn beschikking had.