Original missie

Banc De Binary is goed bekend in de binaire handel in opties gemeenschap als een van de premium service leveranciers. Onlangs kondigden zij hun laatste prestatie van het bereiken van tweehonderdduizend rekeninghouders voor hun binaire opties platform. Deze stat officieel maakt het bedrijf de grootste binaire opties provider in de Nieuwe reviews @ optiesonline.com wereld en bevestigt haar positie als een van de top bedrijven in de gekozen sector.

Maakt het naar de World Finance 100 List

Het bedrijf is niet nieuw voor dit soort van de prestaties als in het begin van 2012, Banc De Binary had gedaan om de top 100 lijst van World Finance. Dit is een elite groep die bestaat uit enkele van de beste bedrijven in de wereld en wordt een deel ervan optiesonline wordt beschouwd als een voorrecht op dat gebied. Banc De Binary heeft van activiteiten in 80 landen en biedt haar diensten aan via een zeer geavanceerde online platform. Het heeft zijn hoofdkantoor in New York en heeft haar naam voor het bereik en de reputatie het heeft bereikt in zo’n korte tijdspanne.

CEO betuigt Dankbaarheid

Oren Laurent, de chief executive officer van het bedrijf, uitte zijn dankbaarheid jegens de handelaren door middel van een brief. Hij direct bedankte de 200.000 leden voor hun steun en loyaliteit en ook gezegd dat deze prestatie niet mogelijk zou zijn geweest internetadres als niet voor hen. Hij zei dat elk lid van Banc De Binary is een deel van de erfenis die is opgericht en ook gezegd dat hij voelt een gevoel van verantwoordelijkheid ten opzichte van ieder van hen. Hij wenste hen ook een gelukkig en lucratieve handel ervaring in de komende dagen.

Nadenken over Original missie van het bedrijf

De heer Laurent was retrospectief in zijn middelen toespraak tot de handelaren en nagedacht over de missie op basis waarvan het bedrijf werd opgericht. Hij zei dat het belangrijkste doel was om een bijdrage aan de financiële wereld dat de positieve en maakte de handel gemakkelijk te maken voor anderen. Hij voegde eraan toe dat elk product en service biedt de onderneming is ontworpen op een zodanige manier dat het is niet alleen handig http://www.optiesonline.com/plus500/ voor professionele handelaren, maar diegenen die te beginnen.